tiistai 21. helmikuuta 2012

Juhlan aikaa!

 Taas on viikko vierähtänyt ohitse ettei ole edes huomannut. Viikonloppu meni siis juhliessa omia sekä kaverini yhteissynttäreitä hyvin pienimuotoisesti siskoni ja heidän miestensä kesken.
Viikonloppu oli oikein onnistunut ja hauskaa oli, ensin kävimme lauantaina kaupoilla ja kirpputoreilla ja ilta menikin sitten singstarin sekä hieman iloliemen nautiskelun merkeissä :)


Tässä siskoni valmistamaa suolaisen makeaa kylmäsavuhärkä salaattia


 


Tässä hieman omatekemiä muffinseja. Täytteen ohje on kinuskikissan sivuilta, eli tässä ovat pätkismuffinssit kermakuorrutteella.




Ja tässä puolukkamuffinssit kinuskikuorrutuksella. Muffinssien koristeet olen tehnyt ihan vapaalla kädellä sokerimassasta sekä osa perhosista on pikeeriä.




Lahjojakin sain <3

Ihana maljakko johon saa laitettua kuvan "kahvaan". Malja oli täynnä turkinpippureita (suosikkikarkkeja) mutta puolet niistä meni jo parempiin suihin :D



Sekä ihanan lahjakorin jonka siskoni mieheineen oli hankkineet. En meinannut raskia avata koria kääreestä ollenkaan sillä se oli niin kauniisti paketoitu, mutta siskot käski ja kaikkea ihanaahan sieltä paljastui!




Aivan ihanat synttärit ja kiitokset mukana olleille <3

Palaillaan
JoJo

tiistai 14. helmikuuta 2012

Hyvää ystävänpäivää!



Ystävyys on kuin perhosen lento,
niin hauras, kaunis ja ihmeen hento.
Vaan hoivaappa sitä ja huolta kanna,
sen kauniimpaa asiaa ei elämä anna!



Ystävänpäivän tulppaanikimppu mieheltä



sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Kultainennoutaja Helga!


Viime tekstissä mainitsinkin että meille tuli mitä suloisin karvapallero Helga <3
Nyt Helga on jo hyvin kotiutunut ja näyttää itsestään jo hieman vallattomia pentupiirteitä kaikkea maistelemalla ja jyrsimällä.Helgan ehdottomia suosikkeja on poikien huoneista löytyvät sopivasti lattialla tarjolla olevat lelut. Myöskin lattialistat ja takkapuut maistuvat neidille.
Täytyy sanoa että vaikka joskus en niin ollut täysin Kultaistennoutajien faniryhmään kuuluva niin tuo neiti on vienyt sydämeni kokonaan, enkä voisi paremmin meidän perheeseen sopivaa koiraa keksiä. Sopivassa suhteessa hän riehuu ja pörrää niin lasten kun aikuistenkin kanssa mutta vastapainona tykkää rauhoittua ja loikoilla omalla pedillä kun isäntäväki touhuaa omiaan. 
Mikä parasta häntä saa silitellä ihan rauhassa niin lapset kuin aikuisetkin ilman että saa siitä hillittömiä ADHD kiksejä :D

Mutta tämä postaus vaatii ehdottomasti pienen kuvapläjäyksen kyseisestä karvapallerosta!












  




 Eli kaikkea täytyy syödä ja maistella ja sen jälkeen on hyvä ottaa kunnon torkut <3

Mutta palaillaan

JoJo

maanantai 6. helmikuuta 2012

Näpräilyn tulos


Rakas mummo tuli saatettua haudan lepoon viikonloppuna ja päivä oli yhtä tunteiden vuoristorataa. Aamupäivä meni surressa ja iltapäivä toisenlaisissa tunnelmissa kun kävimme hakemassa kotiin kultaisennoutajan pennun Helgan.
Helgasta laittelen kuvia myöhemmin kun onnistuisin neidistä nappaamaan pari hyvää otosta. On vaan semmoinen linssilude että kuono täytyy aina työntää kameraan kiinni niin suurin osa kuvista on lähikuvia Helgan viiksikarvoista :D

 Aiemmin laittelin kuvia kakkukoristeiden teosta ja alla on vielä kuva valmiista kakusta.




Kakussa on pätkiä Vuokko Laation runosta tai Eino Leinon, kirjoittajasta kun on eri lähteissä eri tietoa. Otin pätkät runon alusta koska alku sopi mielestäni mummolleni hyvin sillä vapaaksi hän jo halusi ja lopun jonka haluan uskoa muuten todeksi.
Kakku onnistui ihan hyvin vaikka hiemanhan sitä on aina kriittinen omia luomuksiaan kohtaan, mutta maku oli ainakin kohdallaan!
Hieman surulliset tunnelmat täällä on edelleen valloillaan, sillä eilen saimme juuri tiedon että mieheni pappa ja poikien isopappa nukkui pois, joten varmaankin tulee lähiaikoina toisen hautajaiskakun leipomisen vuoro :(







torstai 2. helmikuuta 2012

Näpräilyä

Ompas tämä aika vierähtänyt ihan juoksemalla ohi. Töissä on ollut niin kiirusta että illalla on vaan väsyneenä lösähtänyt sohvan kautta sänkyyn ja blogi jäänyt ihan täysin unholaan :)
Viikonloppu vierähti miehen jääkiekkoturnauksessa ja univelkaa jäi sieltä myös jonkinverran muistoksi, mutta mukavaa oli kun oli hyvää seuraa <3

Viikonloppuna on mummon hautajaiset ja sinne olen tässä nyt kolmisen iltaa väkertänyt ja valmistellut täytekakun tarpeita. Sokerikuorrutteesta tein kirjainmuotilla runoa varten kirjaimet ja maalasin ne pastavärillä kullan sävyiseksi. Sen verran aikaa vievää hommaa oli ettei ihan heti varmaan seuraavaan kakkuun ota samaa tavoitetta. Lisäksi kun maalatessa ja kirjaimia kuivatellessa niitä napsahteli rikki vähän väliä ja taas ei kun uusia kehiin :)
Alla hieman kirjaintenteko vaiheita, valmiista kakusta saan kuvan vasta viikonlopun jälkeen.






Aikaa näitten tekoon sai kulumaan n. 6h, nyt sopii sitten vain toivoa että kestää matkustamisen ehjänä.

Alla hieman kuvia edellisistä kakkuväkerryksistä, kaikista hyvin onnistuneista ei harmi kyllä ole muistanut kuvia ottaa :(




Mutta näistä makeista tunnelmista tuonne pakkasen puolelle ja nokka kohti palaveria, palaillaan!

JoJo